Jelenlegi hely

13/2016 Ne olvass el!

Kedves [név]!

Ki ne látott volna dackorszakos gyereket? Messziről arról lehet felismerni, hogy mindenben ellenkezik. Vérmérsékletéhez képest a feszengő tiltakozástól kezdve a földön húzatós hisztiig minden belefér. A kedvenc szavuk a NEM. (Néha igent is jelent.) Ez is egy fejlődési korszak, igyekszünk túlélni. Tehát NE (DE) olvassátok a hírlevelet! :-)

Vigyázz, kész, börzézz!

Igen! Tölts és nyerj! Elindult a Csabaimamin a játék, amellyel családi nyaralást nyerhetsz, ha feltöltesz a börzére egy dolgot, amitől már megválnál. Tényleg ilyen egyszerű!

RÉSZLETEK ITT!

Irány az ország másik vége!

2016. május 7-8-án lesz a Pázmándi Ízes-Ínyes Ünnep és Vásár. Mikor jártatok utoljára a Szerelem Völgyében? Ezen a két napon kézműves remekek és igazi csemegék várnak vidám programok keretében.

Kellene egy családi belépő a nyárra a Sport Beachre? Játssz velünk és nyerd meg! A JÁTÉK ITT!

Hallottál már a Katica Tanyáról? Szülő legyen a talpán, aki változatos programokat, finom ennivalót és maradandó élményt tud biztosítani egy nap alatt a gyermekének úgy, hogy közben felnőttként is jól érzi magát. Ha erre vágysz, akkor irány Somogy megye és a Katica Tanya az imami kedvezménykuponjával! A Tanyáról ITT! A KUPON ITT!

Bikalon jártatok már? Barangolj az új Mesefaluba, less be egy boszorkányságokkal teli házba, tánc-percekkel, fegyverbemutatóval és látványos lovas előadással várnak minden időutazót. Menj és lépj be a középkor világába! Iskolás a gyerek? Akkor ide is kapsz egy imami kupont! Bikalról ITT! A KUPON ITT!

Már nem sok kell!

Ha már a Facebookon jársz, tedd meg, hogy LIKE-olod a Csabaimamit és erre biztatod azokat az ismerőseidet, akiket szintén érdekelhet egy családoknak szóló információs portál! A férjem megígérte, hogy ha elérjük az 500. kedvelőt, akkor megiszunk egy pohár bort. Már nem sok kell!

ITT TALÁLOD!

Aranyanyák

Hétfőtől lehet nevezni az ARANYANYU DÍJra olyan női szakembereket a környezetünkből, akik elhivatottságukkal, személyiségükkel, egyediségükkel méltóak lehetnek erre az elismerésre.

Ha még nem kaptál "szuperanyu" díjat, akkor olvasd hétköznapi anyukák történetét, most épp a futócipő, mint a testedzés szimbólumának dilemmájáról.

Ha pedig szívesen alkotsz kézügyességet igénylő dolgokat, akkor nagyszerű ötletadó ez az összeállítás a házilag készíthető textilkönyvekről.

Orgona ága...

Az orgona szépen virágzik, tehát rajta nem múlik, hogy gyerkőceink hamarosan megköszöntsenek minket és a nagyikat.

Ajándékötletet itt találsz: kézzel készített ajándékdoboz varrókészletnek, emlékeknek vagy más apróságoknak.

Versek, gondolatok és csokrok pedig ITT VÁRNAK!

Hűvös finomság

A magyar kézműves fagylalt napja 2016. május 8. Ezen a napon féláron lehet fagylaltozni a résztvevő fagyizókban. Hogy hol? ITT TALÁLOD!

 

Kellemes időtöltést kívánok!

Dr. Tariné dr. Botta Ágnes
Csabaimami

csabaimami logo

Ezt a levelet azért kaptad, mert mert regisztráltál a csaba.imami.hu weboldalon. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-91363/2015. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva egyetlen gomb nyomással törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére