Jelenlegi hely

3/2015. - Karácsony előtti "diccni-vágá"

Kedves [név]!

A mi karácsony előtti hétvégénk sok csabai kedvenc sportjával telt, a disznóvágással.
A 2 éves kisfiam, aki mindenhol ott volt és mindenben segített, így meséli: „Panna, Juszu és Bözső nénni” csinálták a „hukkát”, sütötték a „kumbáncs”-ot, főzték a „pökkő”-t és a legfinomabb a „töttő” (töltött káposzta) volt. „Gyukka bádzsá” és „Pali tata doggóz”-tak, „diccni-t vágá-vágá”-ztak és „da-da-da dzsiga kumbáncs”-ot csináltak, azaz a darálóval töltötték és csigavonalba csavarták a kolbászt, ami az én elsőszülöttem kedvence.

Gondolom már nálatok is javában tart a készülődés az ünnepekre, itt egy kis segítség:

Ajándék minden kedves CSABAIMAMI olvasónak:

Szeretnénk megajándékozni karácsonyra, ezért egy kis kedvességgel készültünk. Szeretet-KUPONokat készítettünk elő, amiket kinyomtatva elajándékozhatsz, és figyelmességet és élményeket ígérhetsz a számodra legfontosabb személyeknek. Például „Közös vacsora kettesben! a párodnak, vagy a fiadnak: "Megnézlek az edzésen!”? A szerkesztés nehézségét levettük a válladról, IDE KATTINTVA letöltheted az ajándékunk, bejelentkezés nélkül is.

Ötlettár a készülődéshez:

Magazinunkban olvashatsz karácsonyi menüket receptekkel, süteményötleteket a mézeskalácstól a habos csodákig, módszereket a gyerekek bevonására a közös készülődésbe és hangulatteremtésbe, véleményeket a műfenyőről, karácsonyi esti meséket és zenei válogatást is. MEGNÉZEM!

Egy anyukának az ünnepek alatt is észnél kell lennie:

  • Az egészségpénztár tagok szezonja a december. Hogy miért? ITT OLVASHATSZ RÓLA!
  • Indul a Mobil EgészségNapló és Tájékoztató Alkalmazás (MENTA). MI EZ?

2016-ban is változnak majd a családtámogatások. Tájékozódj a csaba.imami.hu - ról.

A két ünnep között megáll az élet?

Nálunk nem! Friss cikkeket találsz majd szilveszteri menü és családi buli ötletekről magazinunkban. A két ünnep közötti programokat is keresd nálunk! NÉZEM!

Tarts velünk 2016-ban is!

Jövőre a programok indulásával egy időben mi is jelentkezünk!

karácsonyi jókívánság

Dr. Tariné dr. Botta Ágnes
Csabaimami

csabaimami logo

Ezt a levelet azért kaptad, mert mert regisztráltál a csaba.imami.hu weboldalon. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-91363/2015. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva egyetlen gomb nyomással törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére