Jelenlegi hely

3/2016. Hírlevél - Lezárult az első félév

Kedves [név]!

Fel sem tűnt, hogy mekkora fordító-szótárazó munka folyik közöttem és a kisfiam között nap mint nap, amíg a hétvégi reggelizésnél meg nem hallottam a férjem kétségbeesett hangját a konyhából kiszűrődni: Máté, mi a csuda az a „Kípic lákváty!”? Miért adnánk Beninek „zöld kolbászt” enni? Hogy vegyem elő a „csilibabát” a hűtőből, amikor azt sem tudom, hogy mi az?!

Nos, ami az apukája számára értelmetlenség volt, az Máté fejében így állt össze:

Udvarias vagyok: kérek szépen még lekvárt! Beni cukkini-rizs pépjéhez a zöld tök henger alakú=kolbász, és tegnap apa épp elégszer elmondta, hogy chilis babot készít!

Még tart a játék, küldöm a plakátokat

Nagy számban érkeznek a hozzászólások az iskola-óvoda-bölcsőde ajánló játékunkban. Köszönöm, hogy ti is írtatok, segítségül a most választó szülőknek, és ezzel játszotok is. Megmondom őszintén, én is újragondolom az óvodaválasztást.

A "Mi bölcsődénk" játék díjairól még nem írtam:

  • 1db Adamo Bébihinta keresztfával, 1db Adamo Hintarugó 10kg-ig használható, 1db Hintakampó
  • KEDDshop ajándékcsomag tartalma: Bogyó és Babóca póló a csoport minden tagjának, 6 db Bogyó és Babóca plüss, 10 db Pocoyo matricacsomag
  • Falmatrica csomag tartalma: Micimackó, Hófehérke, Verdák, Hercegnők falmatrica készlet
  • Egy dekorációs falfestés a csoport falára, választott témában

Ha még nem játszottál, de van véleményed, akkor ITT TALÁLOD a játék részleteit!

Küldöm a játék plakátjait, juttassátok el jó helyre őket, szülőtársaknak, faliújságra…

Válaszolhatsz!

Kedves új hírlevél olvasók és rég feliratkozók!

Nagyon örülök, hogy csatlakoztatok a Csabaimami olvasótáborához. Ha a regisztráció után bármilyen gondotok támadna, esetleg a játékokban nem tudtok részt venni valamilyen hibaüzenet miatt, ne bosszankodjatok, írjatok nekem bátran, és megkeresem a hiba okát! Erre a levélre is lehet ám válaszolni. :-)

Anyának lenni jó!

Olvass bele mosolyogtató cikkeinkbe:

Komolyabb olvasmányokat is találhatsz, iskolára készülésről, korai fejlesztésről... IDE KATTINTS!

Védőnőinktől tudjuk:

IDE KATTINTVA olvashattok az anyatejjel kapcsolatos békéscsabai információkat. Tudtátok, hogy Békéscsaba önkormányzata átvállalja bizonyos nem kötelező oltások árát a szülőktől? ERRŐL ITT OLVASHATTOK!

Keresd a Csabaimamin a programokat!

Meseszombat a Könyvtárban, Farsangi Karnevál a CsabaParkban és Babaszínház. A sok érdekes kisgyerekes programot tudod, már hogy hol találod! IDE KATTINTVA!

No és persze ne felejtsük el, jön a Torkos Csütörtök! Ne felejtsetek asztalt foglalni!

Felmerül a szülőin, hogy hová kiránduljon az osztály/csoport? A Csabaimami is ajánl helyeket! ITT KERESHETSZ!

Végül egy kis ajándék!

Bizonyára sokatoknak tetszettek a bátorító üzenetek a tolltartókba, de nem volt kedvetek a technikai részletekkel bajlódni. Így most küldök egy párat a hírlevél mellékleteként. Jó bátorítást!

Kellemes időtöltést kívánok!

Dr. Tariné dr. Botta Ágnes
Csabaimami

csabaimami logo

Ezt a levelet azért kaptad, mert mert regisztráltál a csaba.imami.hu weboldalon. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-91363/2015. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva egyetlen gomb nyomással törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogy valóban élményekkel teli legyen a nyár!

Hogy valóban élményekkel teli legyen a nyár!

Mostanra már nyakig vagyunk a nagy nyári szünet kellős közepében. Mindenki elképesztően várta, a szülők talán már el is felejtik a holazalvókám-elfelejtettükalogopédiafüzetet-beposhadtazúszáscucc kombinációját, a gyerekeknek pedig egy ideje nem kell a szülők gyengéd (vagy épp agyvérzésközeli hangvételű-keljmárfelmertelkésünk!!!) ébresztésére kelniük. Szóval mit csinálnak? Hát még az ébresztőóra megcsörrenése ELŐTT természetesen közlik, hogy felkeltanaaaap, éhesvagyooook, kakiltaaaaam :D Én nem tudom, hogy vannak kódolva, de egyszerűen félelmetes, hogy a tanév idején 7kor sírva nyalábolom ki az ágyból az ovist, bezzeg a szünidőben 6kor már arcon pörögnek a testvérével együtt… Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

A nagy nyári melegben gyakran úgy érezzük, hogy könnyebb lenne egy kávéval, vagy teával. Forró helyzetekre jól jön néhány jeges korty akár mindkettőből.
Bolhazsákok és könyvmolyok

Bolhazsákok és könyvmolyok

Emlékszel még gyerekkorodból az összebújós meseolvasásokra? Az első kiböngészett betűkre, mikor végre összeállt egy szó? A takaró alatt zseblámpával olvasott regényekre? A könyvek világába belépés élménye egy életre elkísér bennünket.
Így lesz ügyes kezű gyereked

Így lesz ügyes kezű gyereked

Sok szülő csak az iskolaérettségi vizsgálatok során szembesül azzal, hogy óvodás gyermekének a rajzkészsége, vonalvezetése még nagyon távol áll attól, amilyen készségekre az első osztályban szüksége lesz. Kézenfekvőnek tűnhet ilyenkor színezők és feladatlapok garmadájával elárasztani a gyereket, ám a mozgások finomodásához nem erre van szükség.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére