Jelenlegi hely

3/2016. Hírlevél - Lezárult az első félév

Kedves [név]!

Fel sem tűnt, hogy mekkora fordító-szótárazó munka folyik közöttem és a kisfiam között nap mint nap, amíg a hétvégi reggelizésnél meg nem hallottam a férjem kétségbeesett hangját a konyhából kiszűrődni: Máté, mi a csuda az a „Kípic lákváty!”? Miért adnánk Beninek „zöld kolbászt” enni? Hogy vegyem elő a „csilibabát” a hűtőből, amikor azt sem tudom, hogy mi az?!

Nos, ami az apukája számára értelmetlenség volt, az Máté fejében így állt össze:

Udvarias vagyok: kérek szépen még lekvárt! Beni cukkini-rizs pépjéhez a zöld tök henger alakú=kolbász, és tegnap apa épp elégszer elmondta, hogy chilis babot készít!

Még tart a játék, küldöm a plakátokat

Nagy számban érkeznek a hozzászólások az iskola-óvoda-bölcsőde ajánló játékunkban. Köszönöm, hogy ti is írtatok, segítségül a most választó szülőknek, és ezzel játszotok is. Megmondom őszintén, én is újragondolom az óvodaválasztást.

A "Mi bölcsődénk" játék díjairól még nem írtam:

  • 1db Adamo Bébihinta keresztfával, 1db Adamo Hintarugó 10kg-ig használható, 1db Hintakampó
  • KEDDshop ajándékcsomag tartalma: Bogyó és Babóca póló a csoport minden tagjának, 6 db Bogyó és Babóca plüss, 10 db Pocoyo matricacsomag
  • Falmatrica csomag tartalma: Micimackó, Hófehérke, Verdák, Hercegnők falmatrica készlet
  • Egy dekorációs falfestés a csoport falára, választott témában

Ha még nem játszottál, de van véleményed, akkor ITT TALÁLOD a játék részleteit!

Küldöm a játék plakátjait, juttassátok el jó helyre őket, szülőtársaknak, faliújságra…

Válaszolhatsz!

Kedves új hírlevél olvasók és rég feliratkozók!

Nagyon örülök, hogy csatlakoztatok a Csabaimami olvasótáborához. Ha a regisztráció után bármilyen gondotok támadna, esetleg a játékokban nem tudtok részt venni valamilyen hibaüzenet miatt, ne bosszankodjatok, írjatok nekem bátran, és megkeresem a hiba okát! Erre a levélre is lehet ám válaszolni. :-)

Anyának lenni jó!

Olvass bele mosolyogtató cikkeinkbe:

Komolyabb olvasmányokat is találhatsz, iskolára készülésről, korai fejlesztésről... IDE KATTINTS!

Védőnőinktől tudjuk:

IDE KATTINTVA olvashattok az anyatejjel kapcsolatos békéscsabai információkat. Tudtátok, hogy Békéscsaba önkormányzata átvállalja bizonyos nem kötelező oltások árát a szülőktől? ERRŐL ITT OLVASHATTOK!

Keresd a Csabaimamin a programokat!

Meseszombat a Könyvtárban, Farsangi Karnevál a CsabaParkban és Babaszínház. A sok érdekes kisgyerekes programot tudod, már hogy hol találod! IDE KATTINTVA!

No és persze ne felejtsük el, jön a Torkos Csütörtök! Ne felejtsetek asztalt foglalni!

Felmerül a szülőin, hogy hová kiránduljon az osztály/csoport? A Csabaimami is ajánl helyeket! ITT KERESHETSZ!

Végül egy kis ajándék!

Bizonyára sokatoknak tetszettek a bátorító üzenetek a tolltartókba, de nem volt kedvetek a technikai részletekkel bajlódni. Így most küldök egy párat a hírlevél mellékleteként. Jó bátorítást!

Kellemes időtöltést kívánok!

Dr. Tariné dr. Botta Ágnes
Csabaimami

csabaimami logo

Ezt a levelet azért kaptad, mert mert regisztráltál a csaba.imami.hu weboldalon. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-91363/2015. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva egyetlen gomb nyomással törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére