Jelenlegi hely

8 fontos változás szülőknek

Kedves [név]!

Nagy izgalommal készülődünk február 17-re, a kisfiam 2. születésnapjára. Az első szülinapján megijedt a vakondtúrás tortától, és bújkált a nagy barna világító domb elől, de mostanra már nagy sütikedvelő lett. A születése előtt hallottunk egy kedves hagyományról, mi is követjük: A világrajövetele alkalmából SZÜLÉSnapot is ünnepelünk. Napközben a fiatalemberé a főszerep, de este anya és apa a szülés csodálatos és kalandos epizódjait elevenítik fel egy forralt bor mellett. Ajánlom mindenkinek, igazán családias szokás.

Okosságok

Szülők figyelem: 8 másik olyan törvényváltozás, amiről mindenképpen tudnotok kell!

Miből él egy kismama?

Mi a helyzet az apás szülésekkel, kezdődik az influenzajárvány!

Magazinunkból:

Olvashatsz a tehetséggondozásról, az "Értsünk szót!" módszerről, az iskolába készülésről és játékötletekről a Magazin Gyermeknevelés és Játsszunk a gyerekkel! rovatában.

Még tart a játék!

Február 29-ig tart a Mi iskolánk, Mi óvodánk, Mi bölcsődénk játék, ahová nagyon sok hozzászólás érkezik. Az iskolába-óvodába készülő gyermekek szülei nagyon hálásak az információkért, a pedagógusoknak pedig nagyon jól esik az elismerés!

RÉSZLETEK ITT!

Védőnőinktől tudjuk:

Szülésre-szülőségre felkészítő tanfolyam indul Békéscsabán, gyógytornász, szülésznő, gyermekorvos, mentőtiszt közreműködésével. RÉSZLETEK ITT!

Keresd a programokat a Csabaimamin!

Varázsmező Jaminában, új babaúszás időpont Békéscsabán és Kreatív Nap a Lencsési Könyvtárban.

Az aktuális programokat ITT TALÁLOD!

Csak egy kérdés:

Ha szívesen osztod meg, kérlek válaszolj egy kérdésemre egy kattintással, hogy a Csabaimami a Te igényeid szerint fejlődhessen!


Milyen idős gyermeked van?

(Kérlek az alábbiakra kattintva annyiszor válaszolj, ahány gyermeked van.)

 

VÁRANDÓS VAGYOK KISBABA TOTYOGÓ, BÖLCSIS OVIS ISKOLÁS

 

Kellemes időtöltést kívánok!

Dr. Tariné dr. Botta Ágnes
Csabaimami

csabaimami logo

Ezt a levelet azért kaptad, mert mert regisztráltál a csaba.imami.hu weboldalon. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-91363/2015. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva egyetlen gomb nyomással törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A jó szó öröme

A jó szó öröme

Hiánycikk. Semmibe sem kerül, mégis nagyon sokat ér. Nélküle nehezen lehetne túlélni a hétköznapokat.
Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Évek óta vonattal megyünk nyaralni. Először csak kettesben a férjemmel, majd csatlakozott a fiúnk 12 éve, 7 éve a lányunk is. Ehhez hoztam jól bevált „praktikákat”, hogy stressz helyett valóban élményekkel legyen teli már az utazás is.
Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Ha vonattal, busszal tervezitek a nyaralást, és van gyerkőc a családban, érdemes felkeresni a MÁV-Volán-csoport weboldalát. Foglalkoztató füzetek, kivágható makettek, kvízjátékok, mesék  várják a legkisebbeket, hogy vidáman ismerkedhessenek a közösségi közlekedési eszközökkel, és az utazás is különleges élményt jelentsen.
Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Nem foglalkozunk eleget az "egy szempillantás alatt - mármint a cirka 9 hónap alatt - anyává váló nők lelkével"! -hallom sokszor, sok helyről, amivel abszolút egyet tudok érteni. Jómagam is a pokol legmélyebb bugyrait éltem meg elsőszülöttem érkezésével, és még azt hiszem finoman fogalmaztam. - Mezeiné Kovács Kitti írása.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére