Jelenlegi hely

Az őrzőangyalok, az anyatalálka és a csabaimami találkoztak a Könyvtárban

A Békés Megyei Könyvtár Internet Fiesta vendégei voltak az Anyák Online rendezvényen Alt Krisztina az orzoangyalok.hu és Dr. Tariné dr. Botta Ágnes a Csabaimami szerkesztői. A társasághoz csatlakozott még Veresné Józsa Judit, az anyatalalka.hu kitalálója is.

Rakonczás Szilvia, a könyvtár igazgatója nyitotta meg a beszélgetést, ahol olyan honlapok szerkesztői mutatkoztak be, akik békéscsabaiként szeretnék megszólítani az édesanyákat és családokat.

Alt Krisztina honlapja azért jött létre, mert a szülők nehezen találnak maguknak segítséget, ha a gyerekek felügyeletéről van szó. Ezért az őrzőangyalok weboldal segít közvetíteni a kereső és az önkéntes vagy viszonossági alapon ajánlkozó szülők és bébiszitterek, pótnagymamák között.

Az Anyatalálka ötlete úgy született, hogy az oldal kigondolója, Veresné Józsa Judit átélte kismamaként és kisgyermekes anyukaként az otthonlét magányosságát, és most szolgáltatásával egymás közelében élő anyukáknak próbál segítséget nyújtani abban, hogy egymásra találjanak, barátkozhassanak.

A Csabaimami honlapról is beszélgettünk, arról, hogy mennyi féle szolgáltatást kínál a békéscsabai és békés megyei édesanyáknak, kismamáknak is. Kiterjedt programkínálata, rengeteg hasznos egészségügyi és hivatali információja segít, friss hírekkel és számos magazincikkel várja az olvasókat. 

A Csabaimamiról egy kis térképet, bemutatót itt találhattok!

A beszélgetés közben a csemetéink nagyon jól érezték magukat. További fényképeket a Csabaimami Facebook oldalon találhattok.

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

"Miért nem tudok fogyni?" Nézzük, van-e jó válasz, szakértői válasz a kérdésre!
Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére