Jelenlegi hely

Melyiket válasszam?

Kedves [név]!

Máté születésnapjának megünneplése jól sikerült. Előtte egy 2 éves szintjén elmagyarázom neki, hogy azt ünnepeljük, hogy megszületett, a pocakomban lakott és aztán kibújt onnan. Még friss neki a testvérével a várandósságom élménye, hát egy párnát a pulcsim alá gyűrve illusztrálom, hogy ő is a pocakomban lakott, mint az öccse, és milyen nagy volt a hasam. Meg is értett mindent! Amikor apa hazaér, és biztatásomra lelkesen kérdezi: Na, ki volt anya pocakjában, amikor Máté megszületett? Máté lelkesen rávágja: PÁRNA!

Iskolába készülünk!

Az óvoda- és iskolaválasztás igazán izgalmas és felelősségteljes döntés. Hogy alaposan átgondolhassuk, rengeteg mindenről kell tájékozódnunk. Az ISKOLÁKRÓL és ÓVODÁKRÓL itt olvashatsz szülői véleményeket.

Az iskolára készülésről pedig pár hasznos cikket olvashatsz az ISKOLÁBA KÉSZÜLÜNK sorozatunkban.

Rajzoljunk!

Rengeteg aktuális pályázatot, közöttük sok-sok rajzpályázatot találsz a PÁLYÁZATOK rovatban. Induljatok egyénileg vagy vidd be az oviba, suliba a kiírást!

Facebookkal könnyebb

A szülői véleménygyűjtő játékkal sokan regisztráltatok a Csabaimami oldalára. Néhányan a FB regisztrációs lehetőséget használtátok ki. Jól tettétek, a Csabaimami oldalára látogatva ismét az FB regisztráció gomb segítségével bármikor könnyen beléphettek az oldalra, és igénybe vehetitek a regisztrációhoz kötött szolgáltatásokat, pl. a hasznos és igényes LETÖLTHETŐ anyagokat. FB regisztráltként ezért ne hiányoljátok a jelszót és a felhasználónevet!

Védőnőinktől tudjuk:

Márciusban (is) minden szombaton 9-12-ig BIOpiac lesz a békéscsabai Széchenyi Ligetben, ahol bio élelmiszereket és saját termékeket szerezhetünk be konyhánk egészségesebbé tételéhez.

Nem férünk a bőrünkbe!

Ti is készültök az első tavaszi kiruccanásra, keresitek a kirándulóhelyeket? Veszprémben dínókat találhattok az állatkertben, a Katica Tanyára pedig Csabaimamis kuponnal mehettek olcsóbban. Látványosságokat a közelben a KIRÁNDULÁS menüben találsz. Ha messzebb mennél, a KIRÁNDULÁS ORSZÁGSZERTE kínálatában böngéssz!

Keresd a programokat a Csabaimamin:

A Varázsmezőn muffinokat festenek, a Lencsési Közösségi Ház baba-mama klubjában a Bóbita Fejlesztő Központ szakemberei a vendégek, az 1 év feletti babások klubjában fogorvossal lehet beszélgetni, az Erzsébethelyi Általános Iskolában pedig a jövő héten lesz nyílt nap.

Az AKTUÁLIS PROGRAMOKAT ITT a NYÍLT NAPOKAT ITT tudod megnézni.

 

Kellemes időtöltést kívánok!

Dr. Tariné dr. Botta Ágnes
Csabaimami

csabaimami logo

Ezt a levelet azért kaptad, mert mert regisztráltál a csaba.imami.hu weboldalon. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-91363/2015. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva egyetlen gomb nyomással törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére