Jelenlegi hely

15/2016. Szülő vagyok! Én is számítok!

Kedves [név]!

Múlt pénteken fodrásznál jártunk. Férfifodrásznál! Elkísértem a férjem és a két fiút életük első, negyedik és sokadik hajvágására. Egy kispasis 8 hónapossal, egy loboncos kétévessel (ő bizony nem hagyja magát!) és egy fess harmicassal távozhattam a szalonból. Egész úton hallgathattam a hősiességükről szóló történetet:

A férjem állítja, hogy vannak dolgok, amik egy férfinak fájnak, de a nők nem érzik és nem tanúsítanak együttérzést: a ruhapróbálás, a körömvágás, a borotválkozás és a hajvágás!

Szülő vagyok! Én is számítok!

Melyikünk nem érezte még egyszer sem, hogy megtelt a hócipő? Hogy egyszerűen mindegy, hogy a kicsin a szeparációs szorongás vesz erőt, vagy a nagyobbik épp dackorszakban van, a végeredmény a nyűgös, sírós, hisztis mindennapok egymásutánja. Hol következünk ebben mi szülők, édesanyák?

Kedves Naplóm!

Evés-mozgás

Neked is felkelti a figyelmed a boltok reform étkezés polcain sorakozó termékek kavalkádja? Zöldbanánliszt, útifűmag, tápióka? De mi kell egy teljes fogás elkészítéséhez? Egészséges reggeli és desszert recept és egy kis mozgás kisgyermekes anyukáknak

"Lisztérzékenység" egy családon belül: ha a szülő érzékeny, a gyermek is örökölni fogja? Szoktassuk a gyereket a gluténhez? Hogyan ül a család egy asztalhoz? Amikor a mindennapi kenyerünk ellenséggé válik – Beszélgetés dr. Simon-Vecsei Zsófiával

Kihez fordulj, ha segítségre van szükséged a rendszeres hátfájás, váll- vagy nyaki panaszok, a mindennapos terhelések kezelésében? Kiropraktika, Rolfing terápia, Alexander technika? Mik ezek? Mindennapi panaszaink 2. - Hatékony technikák és beavatkozási pontok

Mivel telik a nyár?

A nyári szünet hosszú, a szülők szabadsága pedig kevés! Segítenek a nagyszülők, keresztanyu és a nyári a táborok. A táborválasztás 5 aranyszabálya, szünidőtervező, valamint Békéscsaba és környéki nyári táborok segítségül.

Rajzolj, alkoss együtt a kölyökkel!

Nem mellesleg nyerjetek is a művekkel! Az aktuális (rajz)pályázatokat ITT gyűjtöttük össze neked.

Álomszülinap témában nyerhettek zsúrt vagy wellness pihenést a zsúrom.hu pályázatán. Részletek itt!

Söpörd ki a szekrényt!

Az imami játékán családi üdülést nyerhetsz, ha a börzénken hirdeted meg feleslegessé vált családi, és gyermekholmijaid. Bébiőr? Babakocsi? Gyerekülés? Add el és nyerj is!

Részletek ITT!

Heten, boldogan...

Patak Gyöngyvér 5 kisfiú édesanyja, ikreket nevel és a szoptatásról ír segítő könyvet. Kik is ők? A Patak család? Gyökerek és szárnyak, avagy Szennán otthon vagyunk

Keresd a programokat a Csabaimamin:

Gyermekpszichiáter előadása és Egészséghét bemutató tornákkal a Lencsésin, Varázsmező Jaminában. Keresd a programokat a Csabaimamin!

 

Kellemes időtöltést kívánok!

Dr. Tariné dr. Botta Ágnes
Csabaimami

csabaimami logo

Ezt a levelet azért kaptad, mert mert regisztráltál a csaba.imami.hu weboldalon. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-91363/2015. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva egyetlen gomb nyomással törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Itthon május elsejéről először 1890-ben emlékeztek meg, az első felvonulást a Városligetben tartották. De miért május 1-én ünneplünk?
Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Tudtad, hogy május első vasárnapja a nevetés világnapja is? És azt, hogy először 1998-ban Indiában egy úgynevezett nevető klubban tartották meg?
Anyai küldetések – te melyik film műfajába illessz be?

Anyai küldetések – te melyik film műfajába illessz be?

Egy kisgyermekes anya napja egy akciófilmbe illő kihívások sorozata: reggeltől estig pelenkacsaták, katasztrófaelhárító műveletek, békítő bírák testületi ülései és mentőexpedíciók sokasága a játszótéren. Sok sírással, bizonytalansággal, puszival és öleléssel.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére