Jelenlegi hely

Értékes nyeremények várnak a Nagy Diák Pénzügyes Teszten

Május 7-ig még kitölthetik a középiskolások a tesztet, hogy május 26-án részt vehessenek a középdöntőbe. A nyertesek akár egy tengerparti nyaralással, elektromos rollerrel vagy laptoppal is gazdagabbak lehetnek!

Ha még nem töltötted ki a Nagy Diák Pénzügyes Tesztet, akkor ne késlekedj, hiszen a játék során nem csak a pénzügyi ismereteidet bővítheted, hanem értékes nyereményekkel is gazdagabb lehetsz!

A Pénzügyes Teszt célja, hogy a diákok játékos módon szélesíthessék pénzügyi ismereteiket, magabiztosabban mozogjanak a pénz világában, tudatosan tervezzék meg pénzügyeiket, és a megfelelő tájékozódás után hozzák meg a számukra legjobb döntést.

Első forduló május 7-ig!

A három fordulóból álló teszt első fordulóját bárki kitöltheti 2023. március 17. és május 7. között a Nagydiaktesztek oldalon vagy az applikáción keresztül.

A nyereményjátékban csak a 14-20 év közötti – középiskolai jogviszonnyal rendelkező fiatalok vehetnek részt.

Az online teszt kitöltői közül a legjobb eredményt elérő játékosok jutnak be a személyes részvételű középdöntőbe, amit 2023. május 26-én Budapesten, az újpesti UP Rendezvénytérben rendezünk meg. 

A döntő és a nyeremények

Itt, az UP Rendezvényhelyszínen zajlik majd az országos játék döntője is, ahová a középdöntőből a legjobb 10 játékos jut be. Ők egy izgalmas tévés kvízben mérhetik össze tudásukat és szállhatnak versenybe a fődíjakért.

De nézzük, hogy pontosan milyen nyereményekért is folyik majd a küzdelem: a tied lehet egy tengerparti nyaralás, egy értékes laptop vagy egy elektromos roller.

A három díj közül, a döntő nyertese választhat először, a második helyezett másodszor, a döntő harmadik helyezettje pedig az utoljára fennmaradó díjjal lesz gazdagabb.

A Nagy Diák Pénzügyes Tesztet a Gazdaságfejlesztési Minisztérium, a Pénziránytű – Alapítvány a Tudatos Pénzügyekért, az Államadósság Kezelő Központ Zrt., a Magyar Biztosítók Szövetsége, a Magyar Államkincstár, a Diákhitel Központ Zrt. és a Magyar Export-Import Bank Zrt. támogatja.

ADL - Debrecenimami

Forrás

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére