Jelenlegi hely

Nyílt napok és intézményválasztás

Kedves [név]!

A héten valamelyik este be kellett néznünk a kisfiammal az ügyeletre. Amikor a folyosón várakozva a fiam észrevette, hogy az asszisztens kinéz a rendelő ajtaján, és onnan visszalép, jó hangosan megjegyezte: Néni! Néni elbújt! Mondanom sem kell, hogy a váróteremben ülők mekkora erőfeszítéssel tudták csak visszatartani a nevetést.

Nyílt napok és beiratkozások

Folyamatosan gyűjtöm a Csabaimamin az iskolák és óvodák beiratkozási időpontjait. Megtaláljátok őket a HÍREK között, a NYÍLT NAPOK-nál és minden intézménynél a sajátját.

Ha ti is a nagy döntés előtt álltok, akkor olvassátok el a békés megyei intézmények oldalain az elmúlt hónapban a szülők által írt véleményeket. Sokat fog segíteni!

Ha pedig már jól döntöttetek, akkor a "Mi iskolánk", "Mi óvodánk", "Mi bölcsődénk" játékokkal nyerjetek gyermeketek csoportjának értékes ajándékokat. Szóljatok a többi szülőnek is!

Várandósoknak

A Csabaimami BABÁT VÁROK rovata folyamatosan bővül békéscsabai és békés megyei kismamáknak szóló helyi információkkal. Ajánld a Csabaimamit várandós ismerőseidnek is!

Mesekönyvet a babaszoba polcára!

Hogy állnak a picik a mesekönyvekhez, mit értenek belőle és miért jó, ha olvasunk nekik? Olvasd el Mesekönyvet a babaszoba polcára című cikkünket!

Védőnőinktől tudjuk:

Az ÁNTSZ 2016. február 3-án kiadott közleménye alapján megkezdődött Magyarországon az influenza járványos terjedése.
A legtöbb beteget Borsod-Abaúj-Zemplén és Pest megyékből jelentették, illetve a fővárosból. Békés megye nem tartozik a legfertőzöttebb megyék közé jelenleg.
Amikor a betegség járványos terjedése azt szükségessé teszi, a kórházakban zárlatot, látogatási tilalmat rendelhetnek el.
Ha ez megtörténik, akkor a szülészeteken is megváltozik a bejárás rendje.
A békéscsabai Réthy Pál Kórházban ilyen esetben a gyermeket és az édesanyát az apuka és a család kizárólag ajtón keresztül láthatja.
Ha a szülők apás szülést terveznek, mindenképpen előre egyeztetni kell a szülész-nőgyógyász szakorvossal és a szülésznővel, hogy hogyan fog tudni az édesapa az osztályra belépni.

Keresd a Csabaimamin a programokat!

Baba-mama klub az 1 év feletti gyermekek szüleinek a Lencsésin a védőnők szervezésében, Varázsmező Jaminában, Nemzetközi Könyvajándék Nap a könyvtárban, "Majd kinővi!" témájú baba-mama klub a Bóbita Fejlesztőközpont szakembereivel...

Tovább is van, mondjam még? A TÖBBI PROGRAMOT ITT TUDOD MEGNÉZNI!

Nevess velünk!

Magadra ismersz? Elveszve a női táska Bermuda háromszögében

Értelmező szótár földönkívülieknek: az anya

Nem babra megy a játék!

 

Kellemes időtöltést kívánok!

Dr. Tariné dr. Botta Ágnes
Csabaimami

csabaimami logo

Ezt a levelet azért kaptad, mert mert regisztráltál a csaba.imami.hu weboldalon. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-91363/2015. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva egyetlen gomb nyomással törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A jó szó öröme

A jó szó öröme

Hiánycikk. Semmibe sem kerül, mégis nagyon sokat ér. Nélküle nehezen lehetne túlélni a hétköznapokat.
Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Évek óta vonattal megyünk nyaralni. Először csak kettesben a férjemmel, majd csatlakozott a fiúnk 12 éve, 7 éve a lányunk is. Ehhez hoztam jól bevált „praktikákat”, hogy stressz helyett valóban élményekkel legyen teli már az utazás is.
Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Ha vonattal, busszal tervezitek a nyaralást, és van gyerkőc a családban, érdemes felkeresni a MÁV-Volán-csoport weboldalát. Foglalkoztató füzetek, kivágható makettek, kvízjátékok, mesék  várják a legkisebbeket, hogy vidáman ismerkedhessenek a közösségi közlekedési eszközökkel, és az utazás is különleges élményt jelentsen.
Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Nem foglalkozunk eleget az "egy szempillantás alatt - mármint a cirka 9 hónap alatt - anyává váló nők lelkével"! -hallom sokszor, sok helyről, amivel abszolút egyet tudok érteni. Jómagam is a pokol legmélyebb bugyrait éltem meg elsőszülöttem érkezésével, és még azt hiszem finoman fogalmaztam. - Mezeiné Kovács Kitti írása.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére