Jelenlegi hely

1/2016. A GYED a múlté? De mi van helyette?

 

Kedves [név]!

Bár szeretem, amikor a férjem és a kisfiam hosszú sétákat tesznek, a minap 2,5 óra távollét után már hiányolni kezdtem őket. Telefonon megkaptam a választ: Az egyik emeletes ház felé közelítve kisfiam észrevette azt a fajta ottfelejtett karácsonyi dekorációt, ahol a Mikulás kötélen kapaszkodik fel az ablakba.

Szörnyen megijedt, és hosszú sopánkodásba kezdett: Tíapa! Leesik! Tíapa! Jaj! Tíapa, leesik! Nem lehetett ám csak úgy otthagyni! Hosszan őrizték, amíg végül gyerkőcöm elhitte, hogy Télapó megússza a mászós kalandot.

Igen ám, de amit a felnőtt szem nem vesz észre, a gyermeki annál inkább: Hazafelé szinte minden második házon találtak osonó Mikulást, akit vigyázni kellett!

Pénz áll a házhoz!

Nem tétlenkedtünk! A csaba.imami.hu oldalán olvashatod a legfrissebb módosításokkal aktualizált családtámogatási formákat. Tudtad, hogy a GYES a múlté? Mi lesz helyette? NÉZD MEG!

A változásokról olvasd el ezeket a cikkeket is:

Zárd le 2015-öt! Tervezd meg 2016-ot!

Az ingyenesen letölthető évrendező munkafüzet abban segít Téged, hogy lezárhasd a mögötted álló, és nyugodtan megtervezhesd a következő évedet.

Mi kell hozzá? Néhány óra nyugalom, a tavalyi naptárad, a kinyomtatott munkafüzet, a kedvenc íróeszközöd, halk zene, egy finom ital...

Az INGYENES ÉVRENDEZŐ MUNKAFÜZETET ITT TALÁLOD!

Nyerj a csoportnak!

A "Mi óvodánk" pályázat díjai magukért beszélnek:

•"Leszel a barátom?" című ovis foglalkoztató füzet a csoport minden tagjának, 1 db "Ünnepelj velünk!" - ovis ünnepek című könyv és 1 db "Óvodás vagyok!" című társasjáték.

• 30 000 forint értékű minőségi rajzeszköz csomag a Kisistók Klára Kft-től.

• KEDDshop ajándékcsomag: Bogyó és Babóca póló a csoport minden tagjának, 6 db Bogyó és Babóca plüss, 10 db Pocoyo matricacsomag.

• Mosolyra hangolók koncert az óvodában.

• Szilas Miklós zenés gyermekműsora az óvodában.

A bölcsisekre, iskolásokra nem gondoltunk? Dehogynem!

MINDHÁROM PÁLYÁZATOT MEGTALÁLOD ITT!

Keresd a Csabaimamin a programokat!

A közösségi terek nyitnak, a foglalkozások újrakezdődnek, itt vannak hát a programajánlónkban. MEGNÉZEM!

2016-ban is várunk sok érdekes és izgalmas olvasnivalóval, információval és nyereményjátékkal! Tarts velünk!

Kellemes időtöltést kívánok!

Dr. Tariné dr. Botta Ágnes
Csabaimami

csabaimami logo

Ezt a levelet azért kaptad, mert mert regisztráltál a csaba.imami.hu weboldalon. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-91363/2015. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva egyetlen gomb nyomással törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]

 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére