Jelenlegi hely

Kapcsolat - Csabaimami

E-mail: csaba@imami.hu

Impresszum
 

Kedves Látogató!
 
Ha most jársz itt először, szeretettel köszöntelek! Ha visszatérő látogató, netán már regisztrált felhasználó vagy, különösen nagy öröm, hogy újra „találkozunk”!

Első kisfiam születését vártam 2014-ben, amikor először találkoztam az Imami oldalakkal, melyet nagyszerű ötletnek találtam. Addigra már megtapasztaltam, hogy hány különböző helyen kell böngésznünk hasznos infókért, a nekünk szóló programajánlatokért. így 2015-ben, a második fiam születése után örömmel vágtam bele az oldal szerkesztésébe, amelynek magam is aktív használója vagyok.

Már látom, a Csabaimami sosem lesz kész! Mindig új és új ötletek merülnek fel, amivel jobbá, hasznosabbá, tartalmasabbá tehetjük számodra az oldalt. Merthogy most már nem csak én, hanem az országossá vált "imami franchise" minden tagja ezen dolgozik.

Az alábbi Üzenet Űrlap segítségével kérlek jelezd, ha az oldal bármely szolgáltatásával, vagy tartalmával gondod adódik. Ugyanitt szívesen veszek minden észrevételt, javaslatot, kritikát. Ahogy nyitott vagyok minden olyan együttműködésre, ami az anyukák és kismamák előnyére válhat.
 
Szép Napot!
 
Dr. Tariné dr. Botta Ágnes
Milyen ügyben fordulsz hozzánk?

Partnereink