Jelenlegi hely

2/2015 - Hírlevél

Adventi készülődés

Kedves [név]!

A karácsony előtti visszaszámlálás megkezdődött. Mindenki a készülődés lázában ég. Tőlünk segítséget és jó ötleteket kapsz, hogyan lehet zökkenőmentesebbé tenni az ünnepi készülődést, és mivel érdemes megtölteni az ajándékdobozokat, hogy ne vessz el a boltok kínálatában. Olyan dolgokat mutatunk, amikről szerintem még nem hallottál:

Adventi készülődés

  • Fogadd szeretettel adventi kisokosunkat, ami segít felkészülni a karácsonyra és tele tippekkel, amik megkönnyíthetik a dolgod. ITT TUDOD LETÖLTENI!
     
  • Adventi naptár kézügyesség nélkül, csupa szeretettel. KATTINTS IDE!
     
  • Még hiányzik egy kis ihlet a szentesti menühöz? GYŰJTS INNEN!
     
  • Decemberi Imami naptárad innen töltheted le! KÉREM!

Karácsonyi játékunk: Levél a Jézuskának

DUPLÁN MEGÉRI JÁTSZANI!

Ha a mi imami oldalunkon játszik a legtöbb család, akkor a második ajándékcsomagot a gyermekkórház kapja meg. JÁTSZOM!

Építőjáték ennyiért?

A LEGO elemekkel összeépíthető SLUBAN építőjátékot mi is kipróbáltuk: tényleg passzol a meglévő készlethez! Az eleve kedvező árakból játékosaink további 20% kedvezményt kapnak. A kuponkódot a játék után az email fiókodban találod. MÉG NEM JÁTSZOTTAM!

Intelligens gyurma, Bilibo, Aqua Dragons…

Az Intelligens gyurma nyúlik, folyik, törik, szakad, pattan, világít, vonzza a mágnest, hőre megváltoztatja a színét… a gyerekek imádják!

A Bilibo fejleszti az egyensúlyérzéket, a koordinációs képességet és csak gyermeked kreativitásán múlik, hogyan használja!

Gyermeked régóta szeretne valamilyen házi kedvencet? A kis Aqua Dragons sárkányokat az otthonában keltheti életre és nevelheti fel!

A Reflexshop webáruházból (www.reflexshop.hu) mindezt 10% kedvezménnyel szerezheted be, ha részt veszel karácsonyi játékunkban, sőt: ha december 7-én (a Zöld Hétfőn) rendelsz, akkor postaköltséget sem kell fizetned! JÁTSSZOM AZ AJÁNDÉKOKÉRT ÉS A KEDVEZMÉNYÉRT!

Gyerünk Anyukám!

A Gyerünk Anyukám! online tornáit otthonról, a nappalidból élő közvetítéssel, napi fix időpontokban végezheted, akár közös játékként a gyerekeddel.

2015. december 6-án 20% kedvezménnyel vásárolhatsz Gyerünk Anyukám előfizetést! Nehogy lemaradj az akcióról: KATT IDE ÉS KÉRJ EMAIL EMLÉKEZTETŐT! (Ha előfizetsz: a két ingyenes próbahetet is kihasználhatod!)

FONTOS A REGISZTRÁCIÓ!

A csaba.imami oldala 2015-ben megújult. Sajnos a regisztrációs adatokat nem tudtuk áthozni az új honlapra. Ha szeretnéd a regisztrációhoz kötött szolgáltatásainkat igénybe venni, akkor regisztrálj újra ITT és ne feledd az imami kártyád letölteni INNEN! A kártyához kapcsolódó kedvezmények folyamatosan bővülnek. ITT NÉZHETED MEG ŐKET!

Ajándék ötletek: mindegyikhez kedvezmény!

  • Ha nem tudod, hogy mivel lepd meg kismama ismerőseid karácsonyra, ennek a könyvnek biztos örülne: Szoptass ügyesen! Csabaimami kártyával pedig 25 % kedvezménnyel vásárolhatod meg. MEGNÉZEM!
  • Tervezz egyedi telefon/tablet hátlapot! Gyermekes családoknál ilyenkor készül a legtöbb fotónaptár: nincs olyan nagyi, vagy dédi, aki ne fogadná mosolyogva, könnyes szemmel. Most az okostelefont, táblagépet használó családtagokat varázsolhatod el: TERVEZZ NEKIK EGYEDI HÁTLAPOT, SAJÁT FOTÓKKAL! (Tervezés: pár perc, Kiszállítás: pár nap, Ár: pár ezer forint)
  • Élményt ajándékozni karácsonyra? A Játékkészítő egy olyan nagyszabású családi program, amiért érdemes a fővárosba utazni, és ami igazán különleges karácsonyi ajándék lehet. Fergeteges színészgárda, egyedülálló látványvilág és egy érdekes téma: a régi mesehősök ideje tényleg lejárt? Tudj meg többet az előadásról és játssz velünk, hiszen az élményt: KARÁCSONYI JÁTÉKUNKBAN AKÁR MEG IS NYERHETED!
  • 3 szuper társasjáték a Pagonytól: A Pagony Kiadó jól ismeri a gyerekeket. Most 3 népszerű könyvükhöz készítettek szuper társasjátékot:
  1. Óvodás vagyok! - Olvastátok már Vadadi Adrienn ovis meséit? Az óvoda világa most 4-7 éveseknek szóló társas formájában is megelevenedik!
  2. Amíg utazunk - Ha gyermeked odavan a közlekedési eszközökért, netán a térképekért, ez a játék telitalálat!
  3. Időfutár - Stratégiai játék 10 éven felülieknek, közülük is csak erős idegzetűeknek!

LÁSSUK A PAGONY TÁRSASOKAT!

  • 5+1 tipp társasozáshoz a Keller & Mayertől: A magyar gyerekek kedvenc mesehősei: Boribon, Kippkopp, Bogyó és Babóca, Rumini...

A Keller & Mayer jóvoltából nem csak a könyvek lapjain, de társasjáték formájában is találkozhatunk velük és a karácsonyfa alatt is biztos velük a siker.

Mit tesz a Keller & Mayer és mit tehet a szülő azért, hogy a mai "digitális korban" a gyerekek mégis szívesen üljenek le társasozni? KIDERÜL CIKKÜNKBŐL, KATT IDE!

Adok-veszek!

Börzénken az ünnepek közeledtével egyre több a frissen felkerült árucikk. MEGNÉZEM!

Magazinunkból, híreinkből: ha olvasgatnál...

  • Bölcsibe készültök? Érdemes elolvasnotok a legújabb híreket az új bölcsőde-típusokról. ELOLVASOM!
  • Biztonságosak az édességek? Olvasd el, mit mond a fogyasztóvédelmi hatóság. ITT

Keresd a Csabaimami-n a programokat!

  • 2015. december 5-én A Kisasszony, aki nem mehetett el a bálba – a Napsugár Bábszínház műsorán. RÉSZLETEK ITT!
  • 2015. december 5-én Asztaldísz és üdvözlőlap készítés természetes és újrahasznosított alapanyagokból a Körösök Völgye Látogatóközpontban. MEGNÉZEM!
  • 2015. december 5-én délután APÁRÓL FIÚRA családi hagyományőrző délután a Meseházban. EZ ÉRDEKES LEHET!

Tovább is van, mondjam még?

Kövesd a Csabaimami oldalát a Facebook-on is!

 

Kellemes időtöltést kívánok!

Dr. Tariné dr. Botta Ágnes
Csabaimami

csabaimami logo

Ezt a levelet azért kaptad, mert mert regisztráltál a csaba.imami.hu weboldalon. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-91363/2015. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva egyetlen gomb nyomással törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]

 

 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére