Jelenlegi hely

7/2016. Egyesül a két kórház

Kedves [név]!

Az a szavam járása, ha a fiam szertelenkedik, hogy "Odafigyelj, mit csinálsz!" Egyik este Máté kedvencét, galuskát főztem. Hamar kész lettem, hát felnyaláboltam a kisebbet, és "Gyertek játszani!" vezényszóval hívtam a nagyobbat, még a villanyt is lekapcsoltam a konyhában. Gondoltam, megvárjuk apát a vacsival. De a nagyobbik csak nem jött! A konyhából előbb halkan, majd egyre hangosabban hallom: Galyvuska! Galyvuska! Máté vacsa! Máté eszi! Anya lécci! Jaj, nagyon megsajnáltam, mivel ő azt hitte, hogy ha kész, eszünk is! Sűrű bocsánatkérések között szolgáltam fel neki a tányérnyi galuskát. Amikor elé tettem, azt mondja nekem a bocsánatkérésre: Odafigyejjél! Anya, odafigyejjél!

Nyakunkon a húsvét!

Ideje elkezdeni a locsolóversek magolását! Előbb nekünk anyukáknak, hogy aztán úton-útfélen, kocsiban és séta közben gyakorolhassuk a kicsikkel. No és persze apával! :-)

Locsolóvers gyűjteményt itt találsz!

Régi vagy új regisztráltként használd ki a lehetőséget: Húsvéti színezők innen tölthetők le!

A tojásfestési technikákról, hagyományokról, ételekről és dekorációkról pedig a Magazinunk Húsvét rovatában olvashatsz!

Regisztráltál? Használd ki!

Akár régebben, akár frissen regisztráltál, ne hagyd ki a lehetőséget: kérd a Csabaimami Kártyád! A kedvezményes szolgáltatások köre egyre bővül! Nézd meg itt!

Látogasd meg börzénket! Keress vagy hirdess, magánszemélyként mindkettőt ingyenesen teheted meg! Biztos, hogy nálad is akad otthon olyan, amin már rég túl akartál adni!

Internet Fiesta!

2016. március 17-24. között Internet Fiesta a Békés Megyei Könyvtár szervezésében. A Csabaimami már biztos, hogy ott lesz az Anyák Online programon! Találkozzunk!

Védőnőinktől tudjuk:

2016. április 1-től egyesül a békéscsabai Réthy Pál Kórház és a gyulai Pándy Kálmán Kórház. Új neve a Békés Megyei Központi Kórház lesz. A betegeknek a megszokott rendtől nem kell eltérniük, minden marad a régiben. Az egyesüléstől a szakmai munka magas színvonalát várhatjuk. BŐVEBBEN ITT!

A mi szüléstörténetünk

Új pályázattal várunk téged a Csabaimamin! Írd meg saját szüléstörténeted. Küldd el nekünk, és oszd meg másokkal is a Csabaimamin! Ezt a történetet mindenki szívesen elmesélné!

A mi szüléstörténetünk

A részletekért kattints a képre!

Megújulnak kismamás tartalmaink, folyamatosan bővülnek a békéscsabai és békés megyei várandósoknak szóló cikkek. Nézd meg új rovatunkat, a HELYI INFORMÁCIÓKAT KISMAMÁKNAK!

Keresd a Csabaimamin a programokat!

Itt a március, mindenki a tavaszra és a húsvétra készülődik: Hagyományos Tavasz a Széchenyi Ligetben. Kezdődik a szülésre felkészítő tanfolyam a Körösök Völgyében.

Ha március, akkor óvodaválasztás! Még több nyílt nap információt találsz cikkünkben!

További programokat ITT TALÁLSZ!

 

Kellemes időtöltést kívánok!

Dr. Tariné dr. Botta Ágnes
Csabaimami

csabaimami logo

Ezt a levelet azért kaptad, mert mert regisztráltál a www.csaba.imami.hu weboldalon. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-91363/2015. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva egyetlen gomb nyomással törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Mindannyiunknak vannak olyan napjai, hetei, amikor úgy érezzük, nem vagyunk jól mentálisan. Akár egy külső életesemény, akár a saját energiatartalékaink lemerülése okozza (vagy akár mindkettő), ilyenkor nehéz lehet egyedül lenni magunkkal, a gondolatainkkal, de sokszor még a párunkkal vagy családunkkal is.
Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Meginvitálhatlak egy kis nosztalgiatáborozásra?
Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Itt a nyár, és az idő – tér – tömeg összefüggésrendszerében biztos sokkal többen lesznek, akik vonatra, buszra szállnak, vagy autóba ülnek a gyerkőcökkel. Körbenéztünk, milyen kedvezményeket tudnak a gyermekes családok igénybe venni utazáskor.
Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Akármennyire is gondos szülőknek tartjuk magunkat, bizony egy pillanat műve és a gyerkőc könnyen elveszhet nyaralás alatt (is).

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére