Jelenlegi hely

7/2016. Egyesül a két kórház

Kedves [név]!

Az a szavam járása, ha a fiam szertelenkedik, hogy "Odafigyelj, mit csinálsz!" Egyik este Máté kedvencét, galuskát főztem. Hamar kész lettem, hát felnyaláboltam a kisebbet, és "Gyertek játszani!" vezényszóval hívtam a nagyobbat, még a villanyt is lekapcsoltam a konyhában. Gondoltam, megvárjuk apát a vacsival. De a nagyobbik csak nem jött! A konyhából előbb halkan, majd egyre hangosabban hallom: Galyvuska! Galyvuska! Máté vacsa! Máté eszi! Anya lécci! Jaj, nagyon megsajnáltam, mivel ő azt hitte, hogy ha kész, eszünk is! Sűrű bocsánatkérések között szolgáltam fel neki a tányérnyi galuskát. Amikor elé tettem, azt mondja nekem a bocsánatkérésre: Odafigyejjél! Anya, odafigyejjél!

Nyakunkon a húsvét!

Ideje elkezdeni a locsolóversek magolását! Előbb nekünk anyukáknak, hogy aztán úton-útfélen, kocsiban és séta közben gyakorolhassuk a kicsikkel. No és persze apával! :-)

Locsolóvers gyűjteményt itt találsz!

Régi vagy új regisztráltként használd ki a lehetőséget: Húsvéti színezők innen tölthetők le!

A tojásfestési technikákról, hagyományokról, ételekről és dekorációkról pedig a Magazinunk Húsvét rovatában olvashatsz!

Regisztráltál? Használd ki!

Akár régebben, akár frissen regisztráltál, ne hagyd ki a lehetőséget: kérd a Csabaimami Kártyád! A kedvezményes szolgáltatások köre egyre bővül! Nézd meg itt!

Látogasd meg börzénket! Keress vagy hirdess, magánszemélyként mindkettőt ingyenesen teheted meg! Biztos, hogy nálad is akad otthon olyan, amin már rég túl akartál adni!

Internet Fiesta!

2016. március 17-24. között Internet Fiesta a Békés Megyei Könyvtár szervezésében. A Csabaimami már biztos, hogy ott lesz az Anyák Online programon! Találkozzunk!

Védőnőinktől tudjuk:

2016. április 1-től egyesül a békéscsabai Réthy Pál Kórház és a gyulai Pándy Kálmán Kórház. Új neve a Békés Megyei Központi Kórház lesz. A betegeknek a megszokott rendtől nem kell eltérniük, minden marad a régiben. Az egyesüléstől a szakmai munka magas színvonalát várhatjuk. BŐVEBBEN ITT!

A mi szüléstörténetünk

Új pályázattal várunk téged a Csabaimamin! Írd meg saját szüléstörténeted. Küldd el nekünk, és oszd meg másokkal is a Csabaimamin! Ezt a történetet mindenki szívesen elmesélné!

A mi szüléstörténetünk

A részletekért kattints a képre!

Megújulnak kismamás tartalmaink, folyamatosan bővülnek a békéscsabai és békés megyei várandósoknak szóló cikkek. Nézd meg új rovatunkat, a HELYI INFORMÁCIÓKAT KISMAMÁKNAK!

Keresd a Csabaimamin a programokat!

Itt a március, mindenki a tavaszra és a húsvétra készülődik: Hagyományos Tavasz a Széchenyi Ligetben. Kezdődik a szülésre felkészítő tanfolyam a Körösök Völgyében.

Ha március, akkor óvodaválasztás! Még több nyílt nap információt találsz cikkünkben!

További programokat ITT TALÁLSZ!

 

Kellemes időtöltést kívánok!

Dr. Tariné dr. Botta Ágnes
Csabaimami

csabaimami logo

Ezt a levelet azért kaptad, mert mert regisztráltál a csaba.imami.hu weboldalon. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-91363/2015. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva egyetlen gomb nyomással törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére