Jelenlegi hely

8/2016 ANYÁK ONLINE Kvíz

Kedves [név]!

A kisebbik fiamról kevesebbet írtam eddig. Ő még nem beszél, mivel csak fél éves, de a csintalanságban lassan utoléri a bátyját. Az utóbbi időben aggódtunk miatta, mivel nem igyekezett a korának megfelelő feladatokat elvégezni. Na, a tegnapi napon jól belehúzott: megcsinálta a hanyattról-hasra fordulást, négykézlábra állt és kibújt az első fogacskája! A bátyja rákapott a ka-ke képző sűrű használatára, így zengett a ház: Anya Drága! Bencike megfordult! Léccike Anya, hozzál Bencikét enni, Máté kérek pundikát! Hát lehet ilyen kérésnek ellenállni? Így Bence kivételével este a család pudingot ehetett desszertnek.

ANYÁK ONLINE

Csabaimamiként meghívást kaptam a Békés Megyei Könyvtár Internet Fiesta rendezvényére, az ANYÁK ONLINE programra 2016. március 18-án 17.00-től.

Gyertek el Ti is, találkozzunk személyesen! Én elmesélem, milyen lehetőségek rejlenek a Csabaimamiban számotokra, Ti pedig elmondhatjátok, hogy mire van szükségetek! A gyerekeknek addig játszósarkot rendezünk be a szomszéd szobában felügyelettel. Nem utolsó sorban pedig nyerhettek! Játszatok velem itt és most, kattints a képre!

 

anyák online kvíz

Nehéz kérdések

Amikor a mindennapi kenyerünk ellenséggé válik - Coeliákia vagy gluténallergia vagy nem-coeliákiás gluténérzékenység? Most induló cikksorozatunkban a táplálkozáshoz kapcsolódó problémákról ír szakértőnk.

Tanulási és nevelési alternetívákról olvashatsz az Iskolába készülünk 5. – Alternatív iskolákról és az Érzelmileg szabad gyerekek cikkeinkben.

Kismamák-anyukák

Helyi hasznosságokkal teli új rovatunk, a Babát Várok - helyi hasznosságok kismamáknak, tovább bővült! Érintett vagy? Tudj meg többet!

A mi szüléstörténetünk 2016. pályázatra pedig várom mindazok beszámolóját, akik szívesen osztják meg szülésélményüket és tanulságukat. Nem csak idei szülők pályázhatnak!

Védőnőinktől tudjuk:

Határozatlan ideig szünetel a babaúszás Békésen, mivel az uszoda medencéje jelenleg hideg a babáknak.

Keresd a Csabaimamin a programokat:

Jaminában ismét babás, kisgyermekes és felnőtteknek szóló programok is várnak! Tornázz a Lencsési Közösségi Házban, ismerkedjetek a zenével a Ringatón! AKTUÁLIS PROGRAMOK!

Folyamatosan dolgozok azon, hogy a békéscsabai és békés megyei programokat együtt, naprakészen és sokszínűen olvashassátok. Ehhez viszont elkél a segítség. Programszerkesztőket keresek! RÉSZLETEK ITT!

Programszerkesztőket keresek

Iskolai beiratkozás

Ezen a héten várjuk, hogy kihirdessék a Békés megyei iskolák beiratkozási időpontjait. Figyeljétek folyamatosan a Csabaimamit, hírt adunk róla!

 

Kellemes időtöltést kívánok!

Dr. Tariné dr. Botta Ágnes
Csabaimami

csabaimami logo

Ezt a levelet azért kaptad, mert mert regisztráltál a www.csaba.imami.hu weboldalon. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-91363/2015. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva egyetlen gomb nyomással törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]

Partnereink