Jelenlegi hely

Újjászületik a Csabaimami!

Hosszú kihagyás után ismét friss programokkal és tartalmakkal tudunk kedveskedni nektek, békéscsabai és Békés megyei anyukák, apukák, olvasók!

Az imami oldalakat két kisfiú anyukájaként én is úgy ismertem meg, mint mindig aktuális, minden hasznos információt egy helyen tartalmazó honlapot, ahonnan tájékozódhattam a várandóság ideje alatt szinte mindenről, a terhes gondozásról, a szociális ellátásokról, a szülésfelkészítő- és családtervező előadásokról, életmód tanácsokról és a legfrissebb hírekről. Újdonsült anyukaként pedig a babákat ellátó egészségügyi intézményekről, kisgyerekes foglalkozásokról, és családi programokról szerezhettem tudomást.

Most pedig az én feladatom Benneteket ellátni ezekkel az információkkal a www.csaba.imami.hu oldalon keresztül!

Megkönnyíti a dolgom, hogy a férjem és kisfiaim is segítségemre lesznek, ki-ki a maga módján kiveszi a részét.

A csaba.imami oldal különlegessége, hogy a helyi, békéscsabai és Békés megyei tudnivalókat, programokat, kedvezményeket gyűjti össze és emellett elérhetőek az egész országból a családokat érintő hírek.

Regisztrált tagjaink és hírlevél olvasóink ismét kapni fogják az aktuális programokról a híreket, és szeretettel várunk minden kedves új olvasót és regisztrálót. Tartalmaink folyamatosan frissülnek és újulnak meg, látogassatok minket sűrűn és tájékozódjatok a www.csaba.imami.hu -ról.

Vegyetek részt nyereményjátékainkon, kövessétek nyomon cikksorozatainkat és keressetek minket a Facebook-on is!

Jó szórakozást és hasznos böngészést kívánok mindenkinek!

Dr. Tariné dr. Botta Ágnes
Csabaimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink