Jelenlegi hely

Hosszú hétvégék az új évben

Az új év kezdetén lássuk, hogyan alakulnak az ünnepnapok, hány szombaton kell dolgoznunk. Mikor számíthatunk hosszabb hétvégére.

A hosszú hétvégéket mindenki szereti. Ilyenkor jó egy kicsit több napra kizökkenni a hétköznapi munkából, egy kicsit több időt eltölteni a családdal. Sokan ez alapján osztják be az éves szabadságukat is. Ehhez igazítják a kirándulásokat, nyaralásokat.

2020-ban is lesz néhány ilyen hétvégénk. Ugyan több ünnepnap vasárnapra esik (ilyen a március 15, november 1.) viszont a jó benne, hogy összesen két szombaton kell majd bedolgoznunk (augusztus 29, december 12).

Lássuk tehát hogyan alakulnak az ünnepek körüli pihenőnapok!

Az első hosszú hétvégére áprilisban kerül sor. Nagypéntek április 10., húsvét hétfő április 13., így április 10-13. között nem kell dolgoznunk. Itt van szerencsénk egy 4 napos hétvégéhez.

A következő hosszú hétvégét május 1-je hozza meg, mivel péntekre esik, így egy 3 napos hétvégét tölthetünk a családunkkal.

Következő ünnepnapunk Pünkösd hétfő, június 1-je. Itt ismét van egy 3 napos hosszú hétvégénk.

Az augusztusi hosszú hétvége remek alkalom lehet egy nyaralásra. Augusztus 20. csütörtökre esik, így itt kapunk egy 4 napos hétvégét. Ezt a napot augusztus 29-én, szombaton dolgozzuk le.

Október 23. is hoz egy kis pihenést, mivel péntekre esik nemzeti ünnepünk, itt egy 3 napos hétvégével számolhatunk.

December 24. csütörtök amit december 12-én ledolgoztunk, ennek köszönhetően a karácsonyt 4 napig élvezhetjük szeretteinkkel.

És az év végi szilveszteri bulit is lesz időnk kipihenni, ugyanis 2021. január 1-je péntekre esik, ezért csak január 4-én kell majd dolgozni menni.

Összességében elmondhatjuk, hogy 2020 tartogat számunkra több remek alkalmat is a kikapcsolódásra.

- Nyiregyházimamik -

Partnereink