Jelenlegi hely

14/2016. Anyák napja hajnalára

Kedves [név]!

Anyák napja közeledtével szorgalmasan gyakoroljuk a nagyobbik (2 éves) gyerkőcömmel az "orgona ágát", mivel azt választotta a versek közül. A verstudása többnyire a sorok utolsó szavának megismétléséből áll, de azt hiszem, így is nagy sikere lesz. Főleg, amikor az "illatosan" sorra jelentőségteljesen összeráncolja az orrát és szimatolni kezd, valamint a kedvence: üzenik az ágak, GOMBOK... így van értelme... :-)

Tölts és nyerj!

- 3 éjszakás családi pihenést Bükön, vagy

- 2 éjszakát az egész családnak Balatonmárián, vagy

- 2 éjszakás családi nyaralást Pécsett

az imami Börzés szekrénykisöprő játékán! Tölts fel egy eladó családi-gyerek portékát a Csabaimami börzéjére és nyerj! Tölts el egy családi hétvégét egy családbarát szálláshelyen!

Ha te már tudsz róla, szólj az ismerőseidnek is! Osszd meg Facebookon is!

RÉSZLETEK ITT!

Barangoljunk, együtt a család!

Jártál már Ipolytarnócon? A Paksi Atomerőműben? A Rám-szakadéknál? Szuper kirándulásötleteket gyűjtöttünk össze a családnak és osztálykirándulásra is! 20 kiváló kirándulási úti cél, minden megyéből egy, plusz a ráadás!

Alkossatok együtt!

A legaktuálisabb rajz,- alkotás- és más témájú gyermekpályázatok mellett találhatsz a családnak, felnőtteknek szóló kiírásokat is, hogy hasznos nyeremények kerüljenek a házhoz. Gyűjteményünket ITT TALÁLOD, az összes PÁLYÁZATOT PEDIG ITT!

Anyák, anyucik, mamik, anycik..

Vajon ki tudná megfogalmazni, hogy miért a világ legbonyolultabb dolga anyának lenni? Egyszerre agylobot kapni a napi próbatételektől és a világ legszerencsésebb emberének érezni magunkat? Erről ír Éva: A jó édes anyád!

Mit készítünk a nagyinak? Csak egy ötlet: Virágok papírcsíkból 3D-ben.

Mi a baj? SEMMI!?

A magyar nyelvben a testrészek elnevezése és a szavak másik jelentése jól mutatja, hogy mit is gondolunk a testünkről: túl sokat VÁLLaltál? HÁT, nem tudom... Mire hívják fel a figyelmet betegségeink, fájdalmaink?

Jön a baba!

Várandós vagy és nagyon sok kérdésed van? A BABÁT VÁROK rovatunk HELYI HASZNOSSÁGOK menüje segítségedre lesz! Pénzügyek, kórház, vizsgálatok? Békés megyében? Itt választ találsz!

Nálatok nem aktuális? Add tovább kismama ismerősödnek a hírét, hátha hasznát veszi!

Május 20!

Jaj, az bizony közel van: a személyi jövedelemadó bevallásának és megfizetésének határideje. Most neked kell elkészítened? GYESE-n, GYED-en nem vállalja a munkáltatód? Családi adókedvezmény, egészség önkéntes pénztári visszaigénylés, ingatlan értékesítés pl. CSOK miatt.... Vagy ez neked kínai?

ADÓBEVALLÁS 30/531-7095

 

Kellemes időtöltést kívánok!

Dr. Tariné dr. Botta Ágnes
Csabaimami

csabaimami logo

Ezt a levelet azért kaptad, mert mert regisztráltál a csaba.imami.hu weboldalon. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-91363/2015. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva egyetlen gomb nyomással törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére