Jelenlegi hely

Csaba kártya – előnyök a csabai családoknak

Január 11-től ingyenesen igényelhető a 10 évre szóló, és számos kedvezményt nyújtó Csaba kártya.

A városházán, vagy a Csaba Center első emeletén lévő információs pultnál kaphatják meg a békéscsabai lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkező nagykorú állampolgárok, valamint a 14. életévüket betöltött csabai fiatalok a saját névre szóló plasztik kártyát.

A békéscsabai lakosok identitástudatát erősítve, és jutalmazva a kártya birtokosa több, mint 70 kereskedőnél, szolgáltatónál kaphat kedvezményeket. A kártya felmutatója azon felül, hogy maga és családja részére előnyöket szerez, még támogatja is a kisvállalkozásokat, hogy ezzel az új marketingmegoldással sikeresebben vegyék fel a versenyt multinacionális versenytársaikkal.

A kártyát a programban részt vevő partnernél (benzinkút, múzeum, Csabagyöngye, étterem, stb.) kell felmutatni, aki egy applikáció segítségével ellenőrzi annak érvényességét, és ennek megtörténte után biztosítja a kedvezményeket.

A kártya esetleges elvesztésekor ezer forintot kell fizetnünk annak pótlásáért.

 

Forrás: www.beol.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.
Nyáron is tanuljon a gyerek?

Nyáron is tanuljon a gyerek?

Buta kérdés, igaz? Hiszen iskolaidőben sem tanul! Titkos (és aljas de jó szándékkal vezérelt) szülői trükkök, praktikák az észrevétlen nyári tanuláshoz nem csak szülőknek.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére