Jelenlegi hely

Babamasszázs - Surimné Sipiczki Marianna

Egyéni és csoportos tanfolyamok segítségével tanulhatod meg a babamasszázs mozdulatait. Csecsemőkorú gyermek esetén a legfőbb mozgatója, indoka a masszázsnak, hogy a szülő szeretné szorosabbá tenni a kapcsolatát kisbabájával, őt minél jobban megismerni, minél többet tenni a jókedvéért, kiegyensúlyozott fejlődéséért. Nemzetközi okleveles csecsemő masszázs oktatóként segítek elsajátítani a masszázs fogásait.

Surimné Sipiczki Marianna vagyok, védőnő és nemzetközi okleveles csecsemő masszázs oktató. 2013 óta foglalkozom babamasszázs oktatással.

Ha kisbabát vársz vagy már megszületett a csöppség és többet szeretnél tudni a  babamasszázsról és a jótékony hatásairól, akkor IDE KATTINTVA olvashatod az erről szóló cikkem.

Induló tanfolyamaim: legközelebb 2016. október 28-án 14.00-kor Békéscsabán.

Helyszín: Békéscsaba, Kolozsvári út 33. Védőnői tanácsadó

Ár: csoportos tanfolyam 6000 ft. / 4-5 alkalom, egyéni oktatás Békéscsabán 10.000 ft./3 alkalom

Jelentkezés: a 06-70/459-00-89 telefonszámon

Hogyan készülj a tanfolyami alkalomra?

  • Lehetőleg hozd magaddal kisbabádat. Ha nem megoldható, mert pl. alvásideje van, vagy nehéz napja volt, akkor keress számára felügyeletet, és gyere. Ha nem bánod, hogy bébi hordozóban, babakocsiban alszik esetleg a tanfolyam idején, akkor is hozd. Gyakorló babát tudok biztosítani!
  • A földön ülve szoktunk masszírozni, szőnyeget biztosítok. Ha gondod van a földön üléssel, jelezd előre, találunk megoldást.
  • Szükség lesz pelenkázó alátétre, vagy valamilyen textíliára a baba alá, ami szennyeződhet.
  • Baba olaj amit használtok. ha nincs, akkor lehetőleg hideg sajtolású növényi olajat hozz, pl. édes mandula, jojoba, oliva, ettől nem lesz allergiás.
  • Váltás pelenkázat, esetleg váltás ruházat is kellhet.
  • Ha evés idő lesz, hozhatsz enni, inni valót, illetve nyugodtan szoptathatsz közben.
  • Játék, cumi szükség szerint hozható.
  • Kényelmes ruhában gyere, ha jön a párod is, jelezd előre a hely miatt.

A tematika: Minden alkalommal masszírozunk, testrészenként haladunk, minden új alkalommal a már tanultakat ismételjük és vesszük hozzá az újat. Papír alapú segédanyagot biztosítok, ez benne van az árban. Mozgás koordinációs feladatsor. Elméleti tananyagban szerepel pl. a babamasszázs hatásai, ellenjavallatok, testjelzések megfigyelése, sírás, masszázs időpontjának megválasztása, csecsemő és kisgyermek fejlődésének jellemzői masszázs szempontjából. Növekvő gyermek masszázsához tanácsok.

Ha egyéni oktatást szeretnél:

Békéscsabán és környékén házhoz is megyek, ha ez a családnak kényelmesebb, vagy pl. nem megoldható az utazás. Ebben az esetben az előkészületek hasonlóak a fent említettekkel. Babát vinni szoktam. Egyéni oktatás során 3 alkalommal sajátíthatóak el a masszázsfogások és a hozzá tartozó elméleti tudnivalók. Időpontja hétköznap 16 óra után, vagy hétvégén oldható meg.

Ha kérdésed van keress bátran!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A jó szó öröme

A jó szó öröme

Hiánycikk. Semmibe sem kerül, mégis nagyon sokat ér. Nélküle nehezen lehetne túlélni a hétköznapokat.
Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Évek óta vonattal megyünk nyaralni. Először csak kettesben a férjemmel, majd csatlakozott a fiúnk 12 éve, 7 éve a lányunk is. Ehhez hoztam jól bevált „praktikákat”, hogy stressz helyett valóban élményekkel legyen teli már az utazás is.
Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Ha vonattal, busszal tervezitek a nyaralást, és van gyerkőc a családban, érdemes felkeresni a MÁV-Volán-csoport weboldalát. Foglalkoztató füzetek, kivágható makettek, kvízjátékok, mesék  várják a legkisebbeket, hogy vidáman ismerkedhessenek a közösségi közlekedési eszközökkel, és az utazás is különleges élményt jelentsen.
Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Nem foglalkozunk eleget az "egy szempillantás alatt - mármint a cirka 9 hónap alatt - anyává váló nők lelkével"! -hallom sokszor, sok helyről, amivel abszolút egyet tudok érteni. Jómagam is a pokol legmélyebb bugyrait éltem meg elsőszülöttem érkezésével, és még azt hiszem finoman fogalmaztam. - Mezeiné Kovács Kitti írása.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére