Jelenlegi hely

Az őrzőangyalok, az anyatalálka és a csabaimami találkoztak a Könyvtárban

A Békés Megyei Könyvtár Internet Fiesta vendégei voltak az Anyák Online rendezvényen Alt Krisztina az orzoangyalok.hu és Dr. Tariné dr. Botta Ágnes a Csabaimami szerkesztői. A társasághoz csatlakozott még Veresné Józsa Judit, az anyatalalka.hu kitalálója is.

Rakonczás Szilvia, a könyvtár igazgatója nyitotta meg a beszélgetést, ahol olyan honlapok szerkesztői mutatkoztak be, akik békéscsabaiként szeretnék megszólítani az édesanyákat és családokat.

Alt Krisztina honlapja azért jött létre, mert a szülők nehezen találnak maguknak segítséget, ha a gyerekek felügyeletéről van szó. Ezért az őrzőangyalok weboldal segít közvetíteni a kereső és az önkéntes vagy viszonossági alapon ajánlkozó szülők és bébiszitterek, pótnagymamák között.

Az Anyatalálka ötlete úgy született, hogy az oldal kigondolója, Veresné Józsa Judit átélte kismamaként és kisgyermekes anyukaként az otthonlét magányosságát, és most szolgáltatásával egymás közelében élő anyukáknak próbál segítséget nyújtani abban, hogy egymásra találjanak, barátkozhassanak.

A Csabaimami honlapról is beszélgettünk, arról, hogy mennyi féle szolgáltatást kínál a békéscsabai és békés megyei édesanyáknak, kismamáknak is. Kiterjedt programkínálata, rengeteg hasznos egészségügyi és hivatali információja segít, friss hírekkel és számos magazincikkel várja az olvasókat. 

A Csabaimamiról egy kis térképet, bemutatót itt találhattok!

A beszélgetés közben a csemetéink nagyon jól érezték magukat. További fényképeket a Csabaimami Facebook oldalon találhattok.

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink