Jelenlegi hely

A férfinak, aki megérdemli – III. Gránit Oroszlán Példakép Díj

A Férfiak Klubja 2017-ben hiánypótló, értékes díjat alapított Gránit Oroszlán Példakép Díj néven, melyet 2019-ben, immár harmadik alkalommal osztunk majd ki a hétköznapok példamutató hőseinek.

A férfiminta jelenléte alapvető fontosságú a családok, a gyermekek, az egész társadalom számára. Kellenek a példamutató férfiak, akik szilárd szövetségben a nőkkel elkötelezetten építik a jövőt!

Mindenki ismer olyan férfiakat, akik megérdemlik a megbecsülést.

A te javaslatod alapján mi azokat a férfiakat szeretnénk a díjjal kitüntetni, akik tetteikkel, példamutatásukkal, hitükkel, lelkesedésükkel mindannyiunk javát szolgálják.

Vagy úgy gondolod, hogy magad is jogosan megkaphatnád a díjat? Légy büszke és lépj ki a nagyközönség elé!

Ha úgy gondolod, hogy te magad is példakép vagy a társadalomban, gyermekeid, tanítványaid, ismerőseid körében, most nincs szükség a szerénykedésre, lépj elő és jelöld magad!

Jelölj vagy jelentkezz szeptember 6. és 30. között az alábbi linken!

Jelölésed magában hozzájárul a férfias példamutatás megerősítéséhez.

Jelölök a Díjra                                Jelentkezem a Díjra

Idén már 5 kategóriában van lehetőség jelölni és jelentkezni:

Apa példakép: A férfias minta családon belül történő átadása fontosságának hangsúlyozására létrehozott kategória
Férfi pedagógus példakép: A férfi pedagógusok társadalmi felelősségének kiemelésére szolgáló kategória
Mester példakép: Értékes edzők, ifjúsági vezetők, népművelők, oktatók, zenekarvezetők, stb. kitüntetésére alapított kategória
Közéleti példakép: Olyan független közéleti személyiségek, írók, művészek, sportolók, stb. számára létrehozott kategória, akik már valami jelentőset „letettek az asztalra”
Felelős üzletember példakép: Olyan vállalkozók, cégvezetők, menedzserek, üzletemberek kitüntetése, akik tudják felelősségük van az egész társadalommal szemben mind szavakban, mind tettekben

Jelölésed és jelentkezésed az első és egyben legfontosabb lépés ahhoz, hogy valóban azok kapják a díjat, akik a legjobban megérdemlik! A beérkezett jelölések közül szakmai zsűrink választja ki kategóriánként a 3-3 döntőst.  A végső győzteseket szintén a szakmai zsűri választja ki, melynek a kihirdetésére 2019. november 18-án, egy nagyszabású gálaműsor keretében kerül sor a New York Palace-ban (Budapest VII. kerületében, az Erzsébet körút 9–11. szám alatt).

Érdekelnek a részletek? Szeretnél jelentkezni a díjra? Látogass el weboldalunkra, ahol minden fontos információt megtalálsz!

Érdekel

Partnereink